BMW Z4 3.0Si Coupe Manual '07 93.000km

Te koop: BMW Z4 3.0Si Coupe Manual '07 93.000km

Ik ben geïnteresseerd in deze auto

Betreft BMW Z4 3.0Si Coupe Manual '07 93.000km

Deze auto doorsturen

Betreft BMW Z4 3.0Si Coupe Manual '07 93.000km
Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplicht

Specificaties

Kilometerstand 93.121   Vermogen 265 pk
Bouwjaar 2007   Cilinderinhoud 2996 cc
Kleur exterieur Black Sapphire Metallic   Motor configuratie 6 cylinder lijn met injectie
Kleur interieur Zwart   Motor nummer Matching
Bekleding Leer   Velgen 17 inch BMW lichtmetaal
0 - 100 km/u 6,5 sec   Banden Continental Sport Contact
Topsnelheid 250 km/u   Productieaantallen 12819
Chassisnummer WBADU51030LV31044   Overig Zeldzame coupe met topprestaties.
Export/import service

Model historie en beschrijving

Liefhebbers met stuurcapaciteiten zien het direct. Hier staat het juiste gereedschap voor een fijn stukje rijden met beleving. Stoelen bijna óp de achteras, motor lekker diep en ver naar het midden, handgeschakeld, veel pk's uit een atmosferische en zo kenmerkend klinkende zes cylinder lijnmotor, compact ontwerp met een hoge carrosserie stijfheid, achterwielaandrijving en een overzichtelijke bediening. Dit zijn de kenmerken die de BMW Z4 Coupe een plaats tussen de iconen van het merk hebben bezorgd. Overigens leent de auto dankzij de souplesse van de motor, met veel vermogen en koppel, zich ook uitstekend voor gebruik in het dagelijks verkeer. Terwijl je dan op zondagmiddag de Sportknop indrukt en er eens even lekker voor gaat zitten. Al bij het instappen is de Z4 Coupe opwindend. De in verhouding lange motorkap, scherpe lijnen in de flanken en het aerodynamische dak prikkelen bij een eerste aanblik al het gevoel met een bijzondere rijmachine van doen te hebben. Start de motor, met een blinddoek op hoort u dat dit een BMW zes is, en ervaar dat bijna niemand zo goed als die Bayerische weet hoe een sportwagen ergonomisch en dynamisch moet zijn. Wat een heerlijke allround rijmachine is dit. Bovendien ook nog eens een financieel aantrekkelijke plezierauto. Als gevolg van de forse nieuwprijs (bijna €60.000,- in Nederland) werden er slechts 12.800 gebouwd. In de autoindustrie de weekproductie van een gemiddelde hatchback. Zeldzaam dus. Terwijl een groot deel met automatische versnellingsbak werd uitgevoerd wil de kenner natuurlijk een handbak, dus ook die is waardevoller. Wanneer het dan een originele, schadevrije en gedocumenteerde auto is met een aantrekkelijke kilometerstand weet u zeker dat uw geld goed terecht komt. En bij het onvoorstelbare moment dat u gaat scheiden van haar niet in rook blijkt opgegaan.

Uitrusting

Het is niet direct te zien aan allerlei wilde knopjes, toch is de Z4 Coupe een compleet uitgevoerde auto. Dit exemplaar heeft bijvoorbeeld automatische climat control, een BWM Audiosysteem met opklapbaar scherm waarin ook de navigatie wordt weergegeven, Traction Control, boordcomputer, verstelbaar stuur met afstandsbediening van de radio, Parc Distance Control en meer.

Exterieur

BMW noemt zwart in dit geval Sapphire Black, metallic. Het geeft deze Coupe een stijlvol en sportief ogende uitstraling. Optisch foutloos, zelfs de kritische kijker gaat hier geen steenslagje of kras op vinden. De auto is als vanzelfsprekend schadevrij en heeft ook nooit schade gehad. Zelfs de in de wagenkleur meegespoten bumpers zijn vrij van beschadigingen of parkeervegen. Een liefhebbers auto staat natuurlijk binnen, de lakkwaliteit van deze Coupe is dan ook perfect en heeft een mooi diepe glans.

Interieur

De auto is gebruikt, dat is logischerwijs terug te zien in het interieur. Toch is duidelijk zichtbaar dat deze BMW geen zwaar leven heeft gehad bij de vorige twee eigenaren. Alles in het interieur is mooi origineel, heeft nauwelijks gebruikssporen en is zeker niet beschadigd. Er is ook niet gerookt in de auto. Het leer op de stoelen is mooi soepel en onbeschadigd. Ook op de deurpanelen en het dashboard leer, de voorzijde van het dashboard is uitgevoerd in geborsteld aluminium. Dit accent ziet u ook terug op de versnellingspook, deurpanelen en het stuur. Op de vloer liggen originele nieuwe BMW matten. Het geheel is in een zeer fraaie en originele conditie.

Interieur BMW Z4 3.0Si Coupe Manual '07 93.000km

Motorruimte, kofferruimte, velgen & banden

De forse motorruimte herbergt de sterke drie liter zes cylinder lijnmotor die maar liefst 265pk naar de achterwielen brengt. Heerlijk herkenbaar BMW. De techniek biedt een zeer verzorgde indruk en is geheel origineel, alle fabrieks/type plaatjes keurig aanwezig. De kofferruimte lijkt ongebruikt. Originele bekleding alhier. De 17 inch lichtmetalen velgen zijn als nieuw. Geen beschadiging op te vinden, ook geen remstof. De auto krijgt vier nieuwe banden bij aflevering, mocht u de plaatselijke bandenman een plezier willen doen dan krijgt u korting.

Motor BMW Z4 3.0Si Coupe Manual '07 93.000km

Service geschiedenis

Afkomstig van de tweede eigenaar. Deze ruilde de auto in bij de off. BMW dealer, die wist direct wie te bellen. In de Premium Selection van de dealer past een Z4 Coupe niet, wel in onze collectie waar ze zelfs een van de jongste is. Compleet met originele boordmap waarin alle bescheiden inclusief afgestempeld serviceboekje. Sleutelset compleet. Wordt afgeleverd inclusief garantie en onderhoudsbeurt.