Audi A5 Cabriolet 2.0TFSI Pro-line Automaat, stoel én hoofdverwarming '10 61.000km

Zu verkaufen: Audi A5 Cabriolet 2.0TFSI Pro-line Automaat, stoel én hoofdverwarming '10 61.000km

Ich interessiere mich für dieses Auto

Betreft Audi A5 Cabriolet 2.0TFSI Pro-line Automaat, stoel én hoofdverwarming '10 61.000km

Dieses Auto weiterleiten

Modell Audi A5 Cabriolet 2.0TFSI Pro-line Automaat, stoel én hoofdverwarming '10 61.000km
Felder mit einem * sind verpflichte Felder

Spezifikation

Kilometerstand 61.163   Leistung 180 pk
Baujahr 2010   Hubraum 1984 cc
Farbe Exterieur Ipanema Brown Metallic   Motor 4 cylinder lijn met inj. en turbo
Farbe interieur Beige   Motornummer Matching
Polsterung Volledig in leer   Felgen 18 inch Audi lichtmetaal
0 - 100 km/u 8,9 sec   Reifen Hankook
Höchstgeschwindigkeit 219 km/u   Produktionszahlen 42300
Fahrgestellnummer WAUZZZ8FAN023959   Übriges Nieuwstaat, slechts 61.000km.
Export/import service

Modellgeschichte und Beschreibung

De Audi A5 is onbetwist één van de elegantste in het segment gebruikte premium cabriolet's. Een prachtige lijnvoering met een klassiek stoffen cabriodak, een hard dak vond Audi niet sierlijk genoeg.
Het ontwerp van de A5 is technisch zó goed dat er op het esthetische verschil na geen praktische nadelen zijn aan deze keuze. Het biedt in ieder geval, ook bij een geopend cabriodak, meer kofferruimte én het stoffen dak contrasteert fraai met de carrosserie. Bovendien heeft het gewoon meer klasse. Bij Rolls Royce en Bentley doen ze het immers ook nog steeds zo. Wat een schoonheid is deze A5! De bijzondere en zeldzame kleurstelling, gecombineerd met de aantrekkelijk lage kilometerstand en het uitgebreide optiepakket zetten deze cabriolet boven het gemiddelde aanbod. Deze Audi is voorzien van een Pro-Line pakket met comfortabele sportstoelen, climat control, Audi Multi-Media systeem met stuurbediening en navigatie, stoelverwarming, zelfs regelbare warme lucht uitstroom boven uit de stoelleuningen, parc distance control, een opvouwbaar windscherm, xenon verlichting, lichtmetalen velgen, een volledig electrisch bedienbaar cabriodak, licht- en regensensor, etc.
De auto is echt als nieuw, geen gebruiksspoor of beschadiging op te ontdekken. Ook het cabriodak en het interieur zijn, conform de lage kilometerstand, foutloos mooi en schoon. Een heerlijke liefhebbersauto, compleet met alle boekjes en sleutels. Wordt afgeleverd inclusief garantie, nieuwe APK en onderhoudsbeurt.