BMW 320i E30 Cabriolet 122.000km '90

Zu verkaufen: BMW 320i E30 Cabriolet 122.000km '90
Proefrit aan huis is mogelijk!

Ich interessiere mich für dieses Auto

Betreft BMW 320i E30 Cabriolet 122.000km '90

Dieses Auto weiterleiten

Modell BMW 320i E30 Cabriolet 122.000km '90
Felder mit einem * sind verpflichte Felder

Spezifikation

Kilometerstand 122.996   Leistung 129 pk
Baujahr 1990   Hubraum 1990 cc
Farbe Exterieur Diamantschwarz metallic   Motor 6 cylinder lijn met injectie
Farbe interieur Antraciet   Motornummer Matching
Polsterung Stof   Felgen 15 inch lichtmetaal
0 - 100 km/u 10,6 sec   Reifen Nexen
Höchstgeschwindigkeit 197 km/u   Produktionszahlen 32686
Fahrgestellnummer WBABA31040EB78566   Übriges Mooi originele roestvrije E30.
Export/import service

Modellgeschichte und Beschreibung

Inmiddels heeft de E30 serie van BMW de status van klassieker verworven. Originele en gave exemplaren zijn gezocht en dat gegeven stuwt de waardeontwikkeling op. Met name de zeldzamere exemplaren als Coupe's en Cabriolet's met lage kilometerstanden zijn inmiddels verzamelwaardig. De populariteit van het model dankt het met name aan de beroemde bouwkwaliteit en het nog echt pure BMW rijden wat deze auto biedt. Geen computers, elektronische ingrepen of een ontwerp wat vriendelijker voor een geschepte voetganger is dan voor het auto-minnende oog. Gemiddeld werden ze uiteraard verkocht als dagelijks vervoersmiddel, een lage kilometerstand en onverprutste originaliteit is dus lastiger te vinden dan wanneer het een exclusieve sportwagen betreft. Overigens werden er een relatief bescheiden aantal 320i Cabriolet's gebouwd (32.000) en daar rijden er niet bijzonder veel meer van rond. Zeker niet met een origineel en onbeschadigd interieur zoals dat ook in de beroemde M3 werd geleverd. In fraai beige leer zonder gebruikssporen, dit geeft het geringe en zorgvuldige gebruik goed weer. Het hier aangeboden exemplaar is een fraai originele auto met een eveneens origineel interieur.

Ausstattung

Deze 320i Cabriolet heeft vier elektrische ramen, stuurbekrachtiging, centrale deurvergrendeling, fraaie multi verstelbare sportstoelen, lichtmetalen velgen en een tijdcorrecte Blaupunkt radio. Gelukkig geen elektrisch dak, iedere kenner weet dat BMW zelf inmiddels een ombouwkit van elektrisch naar handbediend aanbiedt vanwege het falen van het elektrische dak.

Exterieur

De carrosserie is volledig origineel, roest- en schadevrij. In strak Diamantschwarz metallic met eveneens zwarte onbeschadigde cabrioletkap. Alle plaatwerkdelen sluiten perfect en licht sluitend aan. De bumpers in chrome (eerste serie) zijn onbeschadigd en staan mooi recht op de auto. Een fraai rustig en origineel geheel zoals BMW haar in de folder aanbood.

Interieur

Het interieur is een bijzondere vermelding waard. Geheel origineel en onbeschadigd. Zelfs de instapzijden van de perfect zittende sportstoelen hebben geen slijtageplekken. Dankzij het geringe gebruik is de steun nog als nieuw. De vloerbekleding is onbeschadigd en mooi schoon. Alle schakelaars, hendels en klokken zijn mooi schoon en functioneren zoals het hoort. Er is nooit gerookt in deze 320i.

Interieur BMW 320i E30 Cabriolet 122.000km '90

Motor- Kofferraum, Felgen & Reifen

De 129pk sterke 6 cylinder lijnmotor is mooi schoon en loopt zijdezacht rond. Geen oliesporen, vreemde geluiden of sterk rokende uitlaat. Zichtbaar goed onderhouden. Alles origineel. In de kofferruimte is eveneens alles mooi schoon en onbeschadigd. Onder de laadvloer een volwaardig ongebruikt reservewiel.
In de kofferklep is de gereedschapsset compleet en ongebruikt. De velgen zijn vrij van beschadigingen.

Wartungverlauf

Nieuw geleverd in 1990. Afkomstig van de tweede eigenaar. De auto is altijd garage gestald geweest en alleen voor mooi weer gelegenheden gebruikt. Een mooie, roestvrije E30 Cabriolet met een aantrekkelijke kilometerstand is een zeldzaamheid die u desgewenst nog veel betrouwbaar rijplezier gaat bezorgen. Wordt keurig rijklaar inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt afgeleverd.