BMW 320i E30 Cabriolet 80.000km '87

Zu verkaufen: BMW 320i E30 Cabriolet 80.000km '87
Proefrit aan huis is mogelijk!

Ich interessiere mich für dieses Auto

Betreft BMW 320i E30 Cabriolet 80.000km '87

Dieses Auto weiterleiten

Modell BMW 320i E30 Cabriolet 80.000km '87
Felder mit einem * sind verpflichte Felder

Spezifikation

Kilometerstand 80.319   Leistung 129 pk
Baujahr 1987   Hubraum 1990 cc
Farbe Exterieur Delphin Metallic   Motor 6 cylinder lijn met injectie
Farbe interieur Antraciet   Motornummer Matching
Polsterung Stof   Felgen 15 inch lichtmetaal
0 - 100 km/u 7,6 sec   Reifen Vredestein
Höchstgeschwindigkeit 197 km/u   Produktionszahlen 32686
Fahrgestellnummer WBABA310101900516   Übriges Origineel interieur, onbeschadigd.
Export/import service

Modellgeschichte und Beschreibung

Inmiddels heeft de E30 serie van BMW de status van klassieker verworven. Originele en gave exemplaren zijn gezocht en dat gegeven stuwt de waardeontwikkeling op. Met name de zeldzamere exemplaren als Coupe's en Cabriolet's met lage kilometerstanden zijn inmiddels verzamelwaardig. De populariteit van het model dankt het met name aan de beroemde bouwkwaliteit en het nog echt pure BMW rijden wat deze auto biedt. Geen computers, elektronische ingrepen of een ontwerp wat vriendelijker voor een geschepte voetganger is dan voor het auto-minnende oog. Gemiddeld werden ze uiteraard verkocht als dagelijks vervoersmiddel, een lage kilometerstand en onverprutste originaliteit is dus lastiger te vinden dan wanneer het een exclusieve sportwagen betreft. Overigens werden er een relatief bescheiden aantal 320i Cabriolet's gebouwd (32.000) en daar rijden er niet bijzonder veel meer van rond. Zeker niet met een origineel en onbeschadigd interieur zoals dat ook in de beroemde M3 werd geleverd. In fraai ruitjesstof, immers op leer verbrandt men bij het open rijden in de zon al snel de billen. Het hier aangeboden exemplaar is een bijzonder fraai exemplaar met bijvoorbeeld een geheel origineel interieur. Zeer bijzonder. Vanzelfsprekend rijdt deze 320i Cabriolet als nieuw.

Ausstattung

Deze 320i Cabriolet heeft vier elektrische ramen, stuurbekrachtiging, centrale deurvergrendeling, fraaie multi verstelbare sportstoelen en een originele BMW radio.

Exterieur

De carrosserie is volledig roestvrij en dat is niet geheel vanzelfsprekend bij een E30. In fraai Delphin metallic gecombineerd met een zwarte cabrioletkap. Alle plaatwerkdelen sluiten mooi aan en licht sluitend aan. De bumpers, met chrome dus uit de eerste serie, zijn onbeschadigd en staan mooi recht op de auto. Een fraai rustig en origineel geheel zoals BMW haar in de folder aanbood.

Interieur

Het interieur is een bijzondere vermelding waard. Geheel origineel en onbeschadigd. Zelfs de instapzijden van de perfect zittende sportstoelen hebben geen slijtageplekken. Dankzij het geringe gebruik is de steun nog als nieuw. De vloerbekleding is onbeschadigd en mooi schoon. Alle schakelaars, hendels en klokken zijn mooi schoon en functioneren zoals het hoort. Er is nooit gerookt in deze 320i.

Interieur BMW 320i E30 Cabriolet 80.000km '87

Motor- Kofferraum, Felgen & Reifen

De 129pk sterke 6 cylinder lijnmotor is mooi schoon en loopt zijdezacht rond. Geen oliesporen, vreemde geluiden of sterk rokende uitlaat. Zichtbaar goed onderhouden. Alles origineel. In de kofferruimte is eveneens alles mooi schoon en onbeschadigd. Onder de laadvloer een volwaardig ongebruikt reservewiel.
In de kofferklep is de gereedschapsset compleet en ongebruikt. De velgen zijn vrij van beschadigingen, zeer goede banden van Vredestein.

Motor BMW 320i E30 Cabriolet 80.000km '87

Wartungverlauf

Nieuw verkocht in 1990 door een Italiaanse BMW dealer. Afkomstig van de tweede eigenaar. De auto is altijd garage gestald geweest en alleen voor mooi weer gelegenheden gebruikt. Een mooie, roestvrije E30 Cabriolet met een aantrekkelijke kilometerstand is een zeldzaamheid die u desgewenst nog veel betrouwbaar rijplezier gaat bezorgen. Wordt keurig rijklaar inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt afgeleverd.