Jaguar XK-R Supercharged Coupe NL-auto 69.000km '08 €32.950,-

Zu verkaufen: Jaguar XK-R Supercharged Coupe NL-auto 69.000km '08 €32.950,-
Proefrit aan huis is mogelijk!

Ich interessiere mich für dieses Auto

Betreft Jaguar XK-R Supercharged Coupe NL-auto 69.000km '08 €32.950,-

Dieses Auto weiterleiten

Modell Jaguar XK-R Supercharged Coupe NL-auto 69.000km '08 €32.950,-
Felder mit einem * sind verpflichte Felder

Spezifikation

Kilometerstand 69.780   Leistung 420 pk
Baujahr 2008   Hubraum 4198 cc
Farbe Exterieur Lunar Grey   Motor V8 met Supercharger en injectie
Farbe interieur Charcoal   Motornummer Matching
Polsterung Volledig in leer   Felgen 19 inch Jaguar lichtmetaal
0 - 100 km/u 5,3 sec   Reifen Bridgestone
Höchstgeschwindigkeit 250 km/u   Produktionszahlen 18000
Fahrgestellnummer SAJAA43R099B30859   Übriges Nederlandse auto in nieuwstaat.
Export/import service

Modellgeschichte und Beschreibung

De Jaguar is in het dierenrijk de sterkste der katachtigen. Bovendien gromt en bromt hij wel, echter brullen laat hij bij voorkeur aan andere luidruchtige types over. Die beschrijving heeft wel veel overeenkomsten met die van de ultieme Jaguar met wielen. De 4,2ltr. V8 Supercharged XKR met 420pk maakt van een 911 een prooidier wat in luttele seconden wordt verschalkt. En dan wel in zijn het hier getoonde bijzondere Lunar Grey metallic wat hem bij deze gelegenheid geweldig staat. Voor wie hem aan kan het mooiste en meest begeerlijke dier. Hoewel wanneer niet op jacht rustig spinnend gezelschap.

Ausstattung

Vanzelfsprekend is een XKR zeer compleet uitgerust; automatische climat control, cruise control, traction control, adaptieve electronisch gestuurde schokdempers, volledig elektrisch verstelbare stoelen met geheugen, Jaguar Multi Media systeem met DVD navigatie en Bowers & Wilkins luidsprekersysteem, alu- inleg op het dashboard, elektrisch verstelbaar en multifunctioneel stuur, stoelverwarming, elektronisch sperdifferentieel, Bi-Xenon verlichting, Parc Distance Control voor en achter, 19 inch lichtmetalen velgen, etc.

Exterieur

In fraai Lunar Grey metallic uitgevoerde carrosserie. Voorzien van de aangepaste Supercharged motorkap en frontspoiler. Ook het zo kenmerkende XKR gevlochten staal in de voorbumper en spoiler ontbreekt niet. De auto is volledig origineel en schadevrij. Geen gebruiksspoor op te vinden. Bumpers zonder parkeerschade. De lage kilometerstand wordt uitstekend vertaald in de uiterlijke staat van de auto.

Interieur

Het rijk uitgevoerde interieur biedt een aantrekkelijke combinatie van comfort en sportiviteit. De geweldige stoelen met uitstekende zijdelingse steun treft men in geen enkele GT zo comfortabel. Alles in deze XKR is onbeschadigd en als nieuw. Schakelaars, stuurwiel, knopjes, dashboard, aluminium inleg, etc. alles onbeschadigd en schoon. Het sportieve in geborsteld aluminium uitgevoerde dashboard en middenconsole verdienen een aparte vermelding. Nooit in gerookt, de auto ruikt als een nieuw exemplaar.

Motor- Kofferraum, Felgen & Reifen

Vanzelfsprekend een motorruimte waar alles keurig origineel is en alleen aangeraakt door de mensen van de Jaguar dealer. De kofferruimte is ongebruikt, onder de laadvloer de thuiskomer. De 19 inch lichtmetalen Jaguar velgen zijn onbeschadigd en vrij van remstof. Zo goed als nieuwe Bridgestone banden daar omheen.

Motor Jaguar XK-R Supercharged Coupe NL-auto 69.000km '08 €32.950,-

Wartungverlauf

Nieuw verkocht door een Nederlandse Jaguar dealer. Keurig aldaar onderhouden. Alle relevante documentatie aanwezig. Facturen van het onderhoud voorhanden. Ook recent geserviced en voorzien van nieuwe APK. Keurig voorzien van de originele Jaguar boordmap en twee sleutels.