Jaguar Xk8 Coupe '01 46.000km € 29.950,-

Zu verkaufen: Jaguar Xk8 Coupe '01 46.000km € 29.950,-
Proefrit aan huis is mogelijk!

Ich interessiere mich für dieses Auto

Betreft Jaguar Xk8 Coupe '01 46.000km € 29.950,-

Dieses Auto weiterleiten

Modell Jaguar Xk8 Coupe '01 46.000km € 29.950,-
Felder mit einem * sind verpflichte Felder

Spezifikation

Kilometerstand 46.105   Leistung 300 pk
Baujahr 2001   Hubraum 3998 cc
Farbe Exterieur Zwart metallic   Motor V8 met injectie
Farbe interieur Beige   Motornummer Matching
Polsterung Leer   Felgen 18 inch Jaguar lichtmetaal
0 - 100 km/u 6,7 sec   Reifen Pirelli Pzero
Höchstgeschwindigkeit 250 km/u   Produktionszahlen 65000
Fahrgestellnummer SAJAA41M91NA17172   Übriges Concoursconditie
Export/import service

Modellgeschichte und Beschreibung

Voor wie zich de mooiste Xk8 van Nederland wenst dient zich hier een unieke gelegenheid aan. Deze Xk8 met slechts 46.000km zou door de autoverkoper voorzien worden van alle superlatieven die op auto's van toepassing kunnen zijn. Hier worden dergelijke classificaties bewust vermeden echter mijn enthousiasme en overtuiging van deze Jaguar wil ik toch graag overbrengen. Laat ik het dan maar zo zeggen; goede wijn behoeft geen krans. Deze Xk8 uit 2001 is uit de tweede, gemodificeerde, serie. Optisch o.a. te herkennen aan de zilverkleurige randjes rondom de achterlichten en de verchroomde Jaguar logobalk op de kofferklep. De stoelen wijzigde ten opzichte van het voorgaande model waardoor meer binnenruimte ontstond en de motor werd technisch verbeterd. Voor wie het opvolgende XK model minder mooi vindt, en dat hoor ik hier regelmatig, een kans om de kwaliteit van een 2008 auto te kopen. De auto is fanatiek onderhouden, servicehistorie voorhanden, zeer recent nog terug werd een uitgebreide servicebeurt uitgevoerd. Een beschrijving bij de auto waar iedere autoverkoper van droomt, in dit geval is de droom geen bedrog.

Ausstattung

Compleet uitgevoerd met automatische climat control, volledig elektrisch verstelbare stoelen, boordcomputer, traction control, Jaguar stereo met CD wisselaar en stuurbediening, parc distance control achter, 18 inch lichtmetalen Jaguar velgen, verstelbaar stuur, etc.

Exterieur

In zwart metallic uitgevoerde carrosserie zonder ook maar één gebruiksspoor. Geen steenslag of kras te bekennen. Op zwart is dat best lastig..
Nooit aan gespoten, alles geheel origineel en mooi. Het glaswerk is vrij van steenslag, de rubbers mooi vet en de sierlijsten zonder weersinvloeden. Uiteraard is deze Xk8 altijd garage gestald geweest.

Interieur

Het in beige leer uitgevoerde interieur ruikt nog als nieuw. Geen beschadiging in te ontdekken. Soepel en schoon leer, ook de instapzijde van de linkerstoel is vrij van slijtsporen. Mooi en stemmig hout op het dashboard. Nooit in gerookt. Op de vloer nieuwe matten.

Interieur Jaguar Xk8 Coupe '01 46.000km € 29.950,-

Motor- Kofferraum, Felgen & Reifen

Alles brandschoon en onbeschadigd uiteraard. Fabrieksstickers en plaatjes nog origineel aanwezig. Alle dopjes in de motorruimte nog fel van kleur. Geen olieresten of andere sporen van gebruik. De kofferruimte lijkt ongebruikt, hier treft u de thuiskomer onder de laadvloer. In de kofferruimte is ook de CD wisselaar ingebouwd. De 18 inch lichtmetalen velgen zijn vrij van parkeerschade en remstof. Vrijwel nieuwe banden daar omheen.

Motor Jaguar Xk8 Coupe '01 46.000km € 29.950,-

Wartungverlauf

Afkomstig van de tweede eigenaar. De complete boordmap is aanwezig. Onderhoudsboekje, codekaarten , instructieboekjes alles compleet.
Altijd schadevrij gebleven. Complete sleutelset aanwezig. De vorige eigenaar heeft zelfs de originele Xk8 brochure bewaard waarmee hij zich een half jaar lang op de auto verheugd heeft.