Mercedes Benz 200TE '92 bijzonder origineel, airco 126.000km €10.950,-

Zu verkaufen: Mercedes Benz 200TE '92 bijzonder origineel, airco 126.000km €10.950,-

Ich interessiere mich für dieses Auto

Betreft Mercedes Benz 200TE '92 bijzonder origineel, airco 126.000km €10.950,-

Dieses Auto weiterleiten

Modell Mercedes Benz 200TE '92 bijzonder origineel, airco 126.000km €10.950,-
Felder mit einem * sind verpflichte Felder

Spezifikation

Kilometerstand 126.433   Leistung 136 pk
Baujahr 1992   Hubraum 1997 cc
Farbe Exterieur Malachit Metallic   Motor 4 cylinder lijn met injectie
Farbe interieur Beige   Motornummer Matching
Polsterung Leer   Felgen 15 inch staal met wieldop
0 - 100 km/u 12,9 sec   Reifen Continental
Höchstgeschwindigkeit 180 km/u   Produktionszahlen 268000
Fahrgestellnummer WDB1240811F167729   Übriges Topconditie, echt geen roest.
Export/import service

Modellgeschichte und Beschreibung

Breng eens een bezoek aan uw lokale Mercedes Benz dealer en vraag er eens wat de best gebouwde Mercedes ooit is. De verkoper zal zeggen 'de nieuwste', de monteur zegt 'de W124'. Recent nog uitgeroepen tot 'best car ever made' wanneer het gaat over de bouwkwalteit en betrouwbaarheid, dat is de Mercedes W124 serie. Een echte Mercedes van vóór het computer- en plastic tijdperk. Goed voor een miljoen kilometers. Deze kan nog even mee dus. Het betreft hier een zeer bijzonder exemplaar, geheel origineel en zeer beperkt gebruikt. En hoe! Vaak kwam zo'n onverwoestbare W124 stationwagen uiteindelijk in handen van de lokale aannemer of stucadoor. Altijd starten, heerlijk rijdend, een laag benzineverbruik en toch dé ster voor op de motorkap maakt haar zeer geliefd. De liefhebber van de inmiddels klassieke W124 serie zoekt zo'n exemplaar uiteraard niet, toch is het eenvoudiger een mooie 911 uit die tijd te vinden dan een praktische gebruiksauto zoals deze TE destijds bedoeld was. Geheel onverprutst en origineel, zo is deze 200TE stationwagen fraai geconserveerd gebleven. Ook zakelijk zeer interessant gezien de aantrekkelijke bijtellingsregeling.

Ausstattung

Ook nog eens compleet uitgevoerd met elektrische ramen, airconditioning, elektrisch verstelbare spiegel, ruitenwisser achter en fraaie dakrails.

Exterieur

Prachtige onbeschadigde carrosserie, schade- en roestvrij. Ook de in de wagenkleur uitgevoerde bumpers zijn vrij van parkeerschade. De algehele staat van de auto is zeker voor een gebruiksauto zeer bijzonder te noemen. Ze lijkt eerder slechts een paar jaar 'oud' te zijn.

Interieur

Het sfeervolle interieur heeft beige leer, dat is vaak te vuil en vol gebruikssporen om de auto een nog mooie uitstraling te geven. Dit interieur verdient een bijzondere vermelding. Geen instapschade op de stoelen, mooie stevige zit. Echt hout op het dashboard, het hout heeft ook geen barsten in de middenconsole. Mooie Mercedes matten op de vloer. Er is nooit gerookt in deze 200TE. Zie de foto's, echt alles in het interieur is nog mooi en onbeschadigd.

Interieur Mercedes Benz 200TE '92 bijzonder origineel, airco 126.000km €10.950,-

Motor- Kofferraum, Felgen & Reifen

Keurig schone en droge motorruimte. De zeer betrouwbare en zuinige 2ltr. motor is goed voor tonnen aan kilometers. De motorruimte laat zien dat er goed voor de auto is gezorgd. In de laadruimte zijn ook nauwelijks gebruikssporen waarneembaar. Er zijn een stevige rubbermat en zgn. opvouwbaar hondenrek aanwezig. De mooie lichtmetalen velgen zijn voorzien van uitstekende Continental banden.

Wartungverlauf

Gekocht van een Mercedes dealer die de auto inruilde van de derde eigenaar. De laatste had de auto meer dan vijftien jaar in bezit. De uitzonderlijke staat van deze als zeer betrouwbaar bekend staande 200TE uit W124 serie deed mij besluiten de auto te kopen, de prijs vond ik van minder belang. Deze kwaliteit tref ik nog zelden en betaald zich uit. De auto wordt netjes afgeleverd inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt. Ook zakelijk zeer interessant te rijden dankzij de speciale bijtellingsregeling voor auto's van 15 jaar of ouder. Laat het u voorrekenen door ons.