Porsche Boxster S '03 manual nieuwstaat 91.000km €21.986,-

Ook nu is bezichtigen mogelijk!
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Zu verkaufen: Porsche Boxster S '03 manual nieuwstaat 91.000km  €21.986,-
Proefrit aan huis is mogelijk!

Ich interessiere mich für dieses Auto

Betreft Porsche Boxster S '03 manual nieuwstaat 91.000km €21.986,-

Dieses Auto weiterleiten

Modell Porsche Boxster S '03 manual nieuwstaat 91.000km €21.986,-
Felder mit einem * sind verpflichte Felder

Spezifikation

Kilometerstand 91.290   Leistung 260 pk
Baujahr 2003   Hubraum 3387 cc
Farbe Exterieur Midnight Blue Metallic   Motor 6 cylinder boxer met injectie
Farbe interieur Diep donkerblauw   Motornummer Matching
Polsterung Leer/alcantara   Felgen 18 inch Porsche lichtmetaal
0 - 100 km/u 5,7 sec   Reifen Dunlop Sport Maxx
Höchstgeschwindigkeit 264 km/u   Produktionszahlen 82000
Fahrgestellnummer WP0ZZZ98Z3U643677   Übriges In unieke topconditie.
Export/import service

Modellgeschichte und Beschreibung

Een Roadster met Boxer motor, samengevoegd werd dat de inmiddels beroemde Boxster. Dankzij de in het midden geplaatste motor is het één van de weinige sportauto's met twee kofferruimtes. Belangrijker is natuurlijk dat een Boxster hierdoor een ideale gewichtsverdeling heeft en zich tot op hoge snelheid neutraal door bochten laat sturen. Het ideale concept dus. Niet voor niets is de Boxster voor Porsche een doorslaand succes gebleken. De later geïntroduceerde S versie is de meest begeerlijke, 260pk maakt de relatief lichte auto snel en soepel. Een feest om te rijden. Vooral in de handgeschakelde versie, met de cabriokap open, is de beleving optimaal. De centraal geplaatste uitlaat met zijn herkenbare motorsound is één van de bijzondere kenmerken van de Boxster. Een sportauto waar u een ontspannen toerrit mee maakt terwijl u even later op de Duitse Autobahn blij bent met het bijgeleverde windscherm. Dit zorgvuldig onderhouden exemplaar is altijd als tweede auto gebruikt en derhalve in nieuwstaat.

Ausstattung

Zeer compleet uitgevoerd met o.a. automatische climat control, Porsche Stability Management, boordcomputer, originele Porsche/Becker met CD speler en afneembaar front, xenon verlichting, elektrische stoelverstelling, windscherm, een volledig in diep donkerblauw leer/alcantara uitgevoerd interieur, rode remklauwen, zeer fraaie 18 inch velgen, etc.

Exterieur

Foutloze carrosserie zonder gebruikssporen. Deze Boxster lijkt werkelijk een auto van slechts enkele jaren oud. Geen steenslag, geen krassen of deukjes. In fraai Midnight Blue Metallic met bijpassende donkerblauwe cabriokap en een verwarmde glazen achterruit.

Interieur

Het geheel in diep donkerblauw uitgevoerde interieur is volledig in nieuwstaat, geheel conform de lage kilometerstand. Op de deurpanelen aluminium accenten. Vloerbekleding, deurpanelen en dashboard allen in nieuwstaat. De stoelen hebben middenbanen in comfortabel alcantara wat zacht aanvoelt en bij open rijden niet warm wordt. Nooit in gerookt.

Interieur Porsche Boxster S '03 manual nieuwstaat 91.000km  €21.986,-

Motor- Kofferraum, Felgen & Reifen

De motor van een Boxster wordt als gevolg van de centrale plaatsing aan het oog onttrokken. Alleen de servicemonteur krijgt die te zien. Hiervoor én achter een ruime kofferbak. Keurig schoon en zichtbaar niet gebruikt. De lichtmetalen 18 inch Porsche velgen zijn voorzien van zeer goede Dunlop Sport Maxx banden. Desgewenst leveren wij de velgen in een andere kleur. De rode remklauwen zijn als nieuw, zonder weersinvloeden.

Motor Porsche Boxster S '03 manual nieuwstaat 91.000km  €21.986,-

Wartungverlauf

Deze Boxster is altijd dealer onderhouden. Ook recent nog geserviced. Uiteraard volledig origineel en schadevrij. Afkomstig van de tweede eigenaar. Alle documentatie en servicehistorie voorhanden. Complete sleutelset bij de auto. Bovengemiddeld topexemplaar.