Jaguar F Type Convertible S 12/'16 18.000km. 1e eig.

For sale: Jaguar F Type Convertible S 12/'16 18.000km. 1e eig.

I am interested in this car

Betreft Jaguar F Type Convertible S 12/'16 18.000km. 1e eig.

Tell a friend about this car

About Jaguar F Type Convertible S 12/'16 18.000km. 1e eig.
Fields marked with '*' are required

View all 'more special cars' in stock

Specifications

Mileage 18,228   Bhp 340 pk
Year 2016   Engine capacity 2995 cc
Exterior colour Black Sapphire Metallic   Engine configuration V6 met injectie en turbo intercooler
Interior colour Zwart/Tabacco   Engine number Matching
Upholstery Volledig in leer   Rims 20 inch Jaguar lichtmetaal
0 - 100 km/u 5.3 sec   Wheels Pirelli PZero
Top speed 275 km/u   Production numbers Still in production
VIN number SAJAA64FXH8K37659   Other Sportstoelen.
Export/import service

Model history

In een autowereld waar menig zo bedoelde sportauto, ondanks de prestaties op papier, steeds klinischer lijkt te worden weet Jaguar met de fantastische F-Type Convertible te bieden waar een dergelijke auto werkelijk over zou moeten gaan, beleving! En dat zou er wel met vier uitroeptekens mogen staan. Alleen de aanblik al bezorgd je kriebels in de buik, voormalig Aston Martin designchef Ian Callum zette uiteindelijk zijn handtekening onder het project. Met bijvoorbeeld de schitterende centraal geplaatste uitlaten verwees hij naar de iconische E-Type. Druk de startknop in en je veert op in je stoel van plezier, waar menig Duitser tegenwoordig klinkt als een keurige middenklasser met twee kinderen op de achterbank lijkt hier een ontembare kat te grommen. Zie de vormgeving van het dashboard, het materiaal gebruik, de geweldige sportstoelen en bijvoorbeeld het instelbare onderstel, het is allemaal gericht op jouw zintuigen. Overigens waar de emotie de boventoon voert zijn onderhuids de beste engineers aan de slag geweest om de auto een serieuze positie in de sportwagenmarkt te bezorgen. Zo is het chassis volledig uit aluminium vervaardigd, de carrosseriestijfheid extreem door verlijming en niet louter schroeven, zijn er vijfentwintig verschillende set-up's van het onderstel en aandrijflijn instelbaar, maar liefst acht versnellingen en behoort de auto tot een van de zuinigste in dit segment. Het toch al zeer goed presterende merk heeft hier een serieuze sportwagentroef in handen. Back in business, in dit geval black in business. Dit exemplaar is afkomstig van de eerste eigenaar, heeft slechts 18.200km gereden en is uiteraard volledig origineel en zo goed als nieuw. Het is een zgn. S uitvoering die een niet geringe 340pk op de achterwielen brengt. Wielen die we op verzoek ook in een andere kleur kunnen leveren.

Equipment

Een interessante lijst opties biedt deze F-Type Convertible; automatische climat control, Jaguar Multi Media Audio systeem met navigatie en stuurbediening, Meridian luidsprekersysteem, elektrisch verstelbaar stuur, elektrisch verstelbare sportstoelen, cruise control, elektronisch instelbare schokdempers, instelbare traction control, bi-xenon en led verlichting, schakelbare sportuitlaat, blu-tooth, verlichte dorpels, 20 inch lichtmetalen velgen, etc.

Exterior

Op het uiterlijk van deze F-Type valt uiteraard niets op te merken. Geheel origineel en zonder ook maar één beschadiging. Zelfs geen enkele steenslag op te bekennen. Vanzelfsprekend altijd schadevrij gebleven. Foutloos.

Interior

Ook hier alles geheel origineel en min of meer zoals de auto nieuw in Coventry de fabriek verliet. Keurig gebruikt door een liefhebber, niet al te zwaar aan de bestuurdersstoel af te lezen. Jaguar matten op de vloer, dorpels onbeschadigd en schoon. Ruikt nog nieuw ook.

Interieur Jaguar F Type Convertible S 12/'16 18.000km. 1e eig.

Enginecompartment, trunk space, wheels & tires

Nieuw, nieuw, nieuw.. Banden Pirelli PZero met ruim voldoende profiel.

Motor Jaguar F Type Convertible S 12/'16 18.000km. 1e eig.

History file

Afkomstig van de eerste eigenaar. Dealer onderhouden. Geheel origineel. Boordmap, boekjes en sleutels compleet. Wordt afgeleverd inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt.