Jaguar F-Type Roadster Supercharged '13 sportstoelen 79.000km €44.950,-

For sale: Jaguar F-Type Roadster Supercharged '13 sportstoelen 79.000km €44.950,-

I am interested in this car

Betreft Jaguar F-Type Roadster Supercharged '13 sportstoelen 79.000km €44.950,-

Tell a friend about this car

About Jaguar F-Type Roadster Supercharged '13 sportstoelen 79.000km €44.950,-
Fields marked with '*' are required

View all 'more special cars' in stock

Specifications

Mileage 79,781   Bhp 340 pk
Year 2013   Engine capacity 2998 cc
Exterior colour Santorini Black Metallic   Engine configuration V6 met injectie en supercharger
Interior colour Zwart   Engine number Matching
Upholstery Leer   Rims 19 inch Jaguar lichtmetaal
0 - 100 km/u 5.3 sec   Wheels General
Top speed 260 km/u   Production numbers Still in production
VIN number SAJAA64F9E8K03188   Other Sportstoelen.
Export/import service

Model history

In een autowereld waar menig zo bedoelde sportauto, ondanks de prestaties op papier, steeds klinischer lijkt te worden weet Jaguar met de fantastische F-Type Convertible te bieden waar een dergelijke auto werkelijk over zou moeten gaan, beleving! En dat zou er wel met vier uitroeptekens mogen staan. Alleen de aanblik al bezorgd je kriebels in de buik, voormalig Aston Martin designchef Ian Callum zette uiteindelijk zijn handtekening onder het project. Met bijvoorbeeld de schitterende centraal geplaatste uitlaten verwees hij naar de iconische E-Type. Druk de startknop in en je veert op in je stoel van plezier, waar menig Duitser tegenwoordig klinkt als een keurige middenklasser met twee kinderen op de achterbank lijkt hier een ontembare kat te grommen. Zie de vormgeving van het dashboard, het materiaal gebruik, de geweldige sportstoelen en bijvoorbeeld het instelbare onderstel, het is allemaal gericht op jouw zintuigen. Overigens waar de emotie de boventoon voert zijn onderhuids de beste engineers aan de slag geweest om de auto een serieuze positie in de sportwagenmarkt te bezorgen. Zo is het chassis volledig uit aluminium vervaardigd, de carrosseriestijfheid extreem door verlijming en niet louter schroeven, zijn er vijfentwintig verschillende set-up's van het onderstel en aandrijflijn instelbaar, maar liefst acht versnellingen en behoort de auto tot een van de zuinigste in dit segment. Het toch al zeer goed presterende merk heeft hier een serieuze sportwagentroef in handen. Back in business. Dit exemplaar is afkomstig van de eerste eigenaar, heeft slechts 79.000 zomerse kilometers gereden, is volledig origineel en zo goed als nieuw. Het is een zgn. Supercharged uitvoering die een niet geringe 340pk op de achterwielen brengt. Wielen die we op verzoek ook in een andere kleur kunnen leveren.

Equipment

Een interessante lijst opties biedt deze F-Type Convertible; automatische climat control, Jaguar Multi Media Audio systeem met navigatie en stuurbediening, elektrisch verstelbaar en multifunctioneel stuur, elektrisch verstelbare stoelen, cruise control, achteruitrijcamera, elektronisch instelbare schokdempers, instelbare traction control, bi-xenon en led verlichting, blu-tooth, verlichte dorpels, 19 inch lichtmetalen velgen, uitneembaar windscherm, etc.

Exterior

Op het uiterlijk van deze F-Type valt niets aan te merken. Uitgevoerd in het strak en stijlvol Santorini Black Metallic. Geheel origineel en zonder ook maar één beschadiging. Zelfs geen enkele steenslag op te bekennen. Vanzelfsprekend altijd schadevrij gebleven. Ook de cabriokap heeft geen slijtplekken. Foutloos.

Interior

Ook hier alles geheel origineel en min of meer zoals de auto nieuw in Coventry de fabriek verliet. Keurig gebruikt door een liefhebber als tweede auto, niet al te zwaar aan de bestuurdersstoel af te lezen. Over de stoelen valt nog te vermelden dat het de bijzonder goed zittende optionele sportstoelen zijn, hoewel de aanduiding comfortstoelen wellicht meer op zijn plaats is. Originele Jaguar matten op de vloer, dorpels onbeschadigd en schoon. Ruikt nog nieuw ook.

Interieur Jaguar F-Type Roadster Supercharged '13 sportstoelen 79.000km €44.950,-

History file

Afkomstig van de tweede eigenaar, evenals de eerste een echte autoliefhebber. Een echte 'mooi weer auto', zie bijvoorbeeld de kwaliteit van de velgen, deze zagen nooit een stoeprand of pekel. Het is een garagegestalde auto, hierdoor heeft de lak een nog mooi diepe glans en lijkt het cabriodak wel nieuw. De servicebeurten werden op tijd uitgevoerd door de Jaguar dealer. Facturen voorhanden. Alle service- en instructieboekjes zijn compleet aanwezig. Sleutelset compleet. Deze Jaguar F-type wordt afgeleverd inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt.