Jaguar XK-R Supercharged Coupe NL-auto 69.000km '08 €32.950,-

For sale: Jaguar XK-R Supercharged Coupe NL-auto 69.000km '08 €32.950,-
Proefrit aan huis is mogelijk!

I am interested in this car

Betreft Jaguar XK-R Supercharged Coupe NL-auto 69.000km '08 €32.950,-

Tell a friend about this car

About Jaguar XK-R Supercharged Coupe NL-auto 69.000km '08 €32.950,-
Fields marked with '*' are required

View all 'more special cars' in stock

Specifications

Mileage 69,780   Bhp 420 pk
Year 2008   Engine capacity 4198 cc
Exterior colour Lunar Grey   Engine configuration V8 met Supercharger en injectie
Interior colour Charcoal   Engine number Matching
Upholstery Volledig in leer   Rims 19 inch Jaguar lichtmetaal
0 - 100 km/u 5.3 sec   Wheels Bridgestone
Top speed 250 km/u   Production numbers 18000
VIN number SAJAA43R099B30859   Other Nederlandse auto in nieuwstaat.
Export/import service

Model history

De Jaguar is in het dierenrijk de sterkste der katachtigen. Bovendien gromt en bromt hij wel, echter brullen laat hij bij voorkeur aan andere luidruchtige types over. Die beschrijving heeft wel veel overeenkomsten met die van de ultieme Jaguar met wielen. De 4,2ltr. V8 Supercharged XKR met 420pk maakt van een 911 een prooidier wat in luttele seconden wordt verschalkt. En dan wel in zijn het hier getoonde bijzondere Lunar Grey metallic wat hem bij deze gelegenheid geweldig staat. Voor wie hem aan kan het mooiste en meest begeerlijke dier. Hoewel wanneer niet op jacht rustig spinnend gezelschap.

Equipment

Vanzelfsprekend is een XKR zeer compleet uitgerust; automatische climat control, cruise control, traction control, adaptieve electronisch gestuurde schokdempers, volledig elektrisch verstelbare stoelen met geheugen, Jaguar Multi Media systeem met DVD navigatie en Bowers & Wilkins luidsprekersysteem, alu- inleg op het dashboard, elektrisch verstelbaar en multifunctioneel stuur, stoelverwarming, elektronisch sperdifferentieel, Bi-Xenon verlichting, Parc Distance Control voor en achter, 19 inch lichtmetalen velgen, etc.

Exterior

In fraai Lunar Grey metallic uitgevoerde carrosserie. Voorzien van de aangepaste Supercharged motorkap en frontspoiler. Ook het zo kenmerkende XKR gevlochten staal in de voorbumper en spoiler ontbreekt niet. De auto is volledig origineel en schadevrij. Geen gebruiksspoor op te vinden. Bumpers zonder parkeerschade. De lage kilometerstand wordt uitstekend vertaald in de uiterlijke staat van de auto.

Interior

Het rijk uitgevoerde interieur biedt een aantrekkelijke combinatie van comfort en sportiviteit. De geweldige stoelen met uitstekende zijdelingse steun treft men in geen enkele GT zo comfortabel. Alles in deze XKR is onbeschadigd en als nieuw. Schakelaars, stuurwiel, knopjes, dashboard, aluminium inleg, etc. alles onbeschadigd en schoon. Het sportieve in geborsteld aluminium uitgevoerde dashboard en middenconsole verdienen een aparte vermelding. Nooit in gerookt, de auto ruikt als een nieuw exemplaar.

Enginecompartment, trunk space, wheels & tires

Vanzelfsprekend een motorruimte waar alles keurig origineel is en alleen aangeraakt door de mensen van de Jaguar dealer. De kofferruimte is ongebruikt, onder de laadvloer de thuiskomer. De 19 inch lichtmetalen Jaguar velgen zijn onbeschadigd en vrij van remstof. Zo goed als nieuwe Bridgestone banden daar omheen.

Motor Jaguar XK-R Supercharged Coupe NL-auto 69.000km '08 €32.950,-

History file

Nieuw verkocht door een Nederlandse Jaguar dealer. Keurig aldaar onderhouden. Alle relevante documentatie aanwezig. Facturen van het onderhoud voorhanden. Ook recent geserviced en voorzien van nieuwe APK. Keurig voorzien van de originele Jaguar boordmap en twee sleutels.