Jaguar XKR Coupe '08 68.000km €35.950,-

For sale: Jaguar XKR Coupe '08 68.000km €35.950,-

I am interested in this car

Betreft Jaguar XKR Coupe '08 68.000km €35.950,-

Tell a friend about this car

About Jaguar XKR Coupe '08 68.000km €35.950,-
Fields marked with '*' are required

View all 'more special cars' in stock

Specifications

Mileage 68,358   Bhp 420 pk
Year 2008   Engine capacity 4198 cc
Exterior colour Donkerblauw Metallic   Engine configuration V8 met injectie en mech. kompressor
Interior colour Beige   Engine number Matching
Upholstery Volledig in leer   Rims 19 inch Jaguar lichtmetaal
0 - 100 km/u 7.9 sec   Wheels Dunlop XMax
Top speed 250 km/u   Production numbers 18000
VIN number SAJAA43R989B25514   Other Topconditie!
Export/import service

Model history

De Jaguar is in het dierenrijk de sterkste der katachtigen. Bovendien gromt en bromt hij wel, echter brullen laat hij bij voorkeur aan andere luidruchtige types over. Die beschrijving heeft wel veel overeenkomsten met die van de ultieme Jaguar met wielen. De 4,2ltr. V8 Supercharged XKR met 420pk maakt van een 911 een prooidier wat in luttele seconden wordt verschalkt. En dan wel in het hier getoonde bijzondere blauwe metallic wat hem bij deze gelegenheid geweldig staat. Voor wie hem aan kan het mooiste en meest begeerlijke dier. Hoewel wanneer niet op jacht rustig spinnend gezelschap.

Equipment

Vanzelfsprekend is een XKR zeer compleet uitgerust; automatische climat control, cruise control, traction control, adaptieve electronisch gestuurde schokdempers, volledig elektrisch verstelbare stoelen met geheugen, Jaguar Multi Media systeem met DVD navigatie en Bowers & Wilkins luidsprekersysteem, hout- inleg op het dashboard, elektrisch verstelbaar en multifunctioneel stuur, stoelverwarming, elektronisch sperdifferentieel, Bi-Xenon verlichting, Parc Distance Control voor en achter, 19 inch lichtmetalen velgen, etc.

Exterior

In fraai donkerblauw metallic uitgevoerde carrosserie. Voorzien van de speciale Supercharged motorkap en frontspoiler. Ook het zo kenmerkende XKR gevlochten staal in de voorbumper en spoiler ontbreekt niet. De auto is volledig origineel en schadevrij. Geen gebruiksspoor op te vinden. Bumpers zonder parkeerschade. De lage kilometerstand wordt uitstekend vertaald in de uiterlijke staat van de auto.

Interior

Het rijk uitgevoerde interieur biedt een aantrekkelijke combinatie van comfort en sportiviteit. De geweldige stoelen met uitstekende zijdelingse steun treft men in geen enkele GT zo comfortabel. Alles in deze XKR is onbeschadigd en als nieuw. Schakelaars, stuurwiel, knopjes, dashboard, aluminium inleg, etc. alles onbeschadigd en schoon. Het stijlvolle en echt houten dashboard en middenconsole verdienen een aparte vermelding. Nooit in gerookt, de auto ruikt als een nieuw exemplaar.

Interieur Jaguar XKR Coupe '08 68.000km €35.950,-

Enginecompartment, trunk space, wheels & tires

Vanzelfsprekend een motorruimte waar alles keurig origineel is en alleen aangeraakt door de mensen van de Jaguar dealer. De kofferruimte is ongebruikt, onder de laadvloer de thuiskomer. De 19 inch lichtmetalen Jaguar velgen zijn onbeschadigd en vrij van remstof. Zo goed als nieuwe Bridgestone banden daar omheen.

Motor Jaguar XKR Coupe '08 68.000km €35.950,-

History file

Deze Jaguar XKR kocht ik van een echte liefhebber, de tweede eigenaar. Hij liet het onderhoud bij steeds dezelfde dealer uitvoeren. Er zijn geen achterstallige onderhoudszaken, remmen, banden, rubbers, etc. alles up-to-date. Het betreft een geheel originele en schadevrije auto. Alle service- en instructieboekjes zijn aanwezig in de Jaguar boordmap. Wordt rijklaar afgeleverd inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt.