Maserati GranTurismo ´08 81.000km

For sale: Maserati GranTurismo ´08 81.000km

I am interested in this car

Betreft Maserati GranTurismo ´08 81.000km

Tell a friend about this car

About Maserati GranTurismo ´08 81.000km
Fields marked with '*' are required

View all 'more special cars' in stock

Specifications

Mileage 80,967   Bhp 405 pk
Year 2008   Engine capacity 4244 cc
Exterior colour Blu Oceano   Engine configuration V8 met injectie
Interior colour Tabacco   Engine number Matching
Upholstery Leer   Rims 20 inch Maserati lichtmetaal
0 - 100 km/u 5.2 sec   Wheels Pirelli PZero
Top speed 285 km/u   Production numbers Still in production
VIN number ZAMGH45B000035941   Other Werkelijk als nieuw.
Export/import service

Model history

Op basis van het succesvolle Quattroporte platform ontwikkelde Maserati een schitterende coupe die de alleszeggende naam GranTurismo mee kreeg. De niet geringe wielbasis staat borg voor een ruim interieur waar zelfs achterin plaats is voor volwassenen. Ook zorgt het voor een comfortabel rijgedrag wat goed past bij de positionering van de auto. Een echte GranTurismo. De 405pk sterke, van Ferrari afkomstige V8, biedt een optimale combinatie van sportiviteit en souplesse. Veel vermogen is immers niet alleen bedoelt om met hoge snelheid te rijden. Overigens is de met distributiekettingen uitgevoerde Ferrari motor in combinatie met de Duitse ZF versnellingsbak een zeer betrouwbaar geheel. Daarbij steekt de GranTurismo wat design, sfeer en uitstraling betreft ruim boven het aanbod van de concurrentie uit. Bovendien heeft men tegenwoordig in Modena nog slechts één alles overheersend mantra; kwaliteit! De verkoopsuccessen bewijzen dat men de goede weg is ingeslagen. Deze prachtige GranTurismo is uitgevoerd in een klassieke en toch ook zeldzame kleurcombinatie Blu Oceano met Tabacco leer. De traditionele 'Italiaanse' kleurstelling maakt van deze GT een stijlvolle verschijning. Het betreft hier overduidelijk een echte liefhebbersauto, het is bijna verbazingwekkend hoe mooi de lak en bijvoorbeeld ook het interieur nog is. De GranTurismo komt niet veel voor in donkerblauw, in deze conditie is voor wie deze kleur waardeert een zeer interessante optie.

Equipment

Deze GT heeft o.a. automatische climat control, volledig elektrische stoelverstelling met geheugen en verwarming, cruise control, Multi Media entertainment systeem met DVD navigatie en CD speler, multifunctioneel en elektrisch verstelbaar stuur, boordcomputer, Parc Distance Control, xenon verlichting, automatisch dimlicht, 20 inch lichtmetalen velgen, stoelverwarming, Bose luidsprekerssysteem, automatische versnelling die zich middels flippers ook handmatig laat bedienen, etc. etc.

Exterior

De carrosserie van deze GT is geheel origineel, ze heeft zelfs nog de eerste lak. Van de vorige en enige eigenaar weten we dat deze de auto altijd garage gestald heeft. De lak heeft dan ook nog een mooie diepe glans. Er zijn geen waarneembare gebruikssporen of beschadigingen. Ook de koplampglazen en bumper voor hebben geen vermeldenswaardige steenslag.

Interior

Zoals eerder beschreven verdient het interieur een bijzondere vermelding. Zelden is een interieur in deze kleurstelling en met dit materiaalgebruik in deze conditie. Er is zelfs geen slijtage aan de instapzijden op de stoelen waarneembaar. De vloerbekleding is origineel, gelijkmatig van kleur en schoon. Alle knopjes en hendels eveneens. De auto ziet er niet alleen uit als nieuw, ze ruikt ook zo.

Interieur Maserati GranTurismo ´08 81.000km

Enginecompartment, trunk space, wheels & tires

Ook de motor- en kofferruimte zijn foutloos. Keurig schoon en origineel. In 2018 werd aan de motor van deze Gran Turismo een belangrijke en kostbare modificatie doorgevoerd, factuur aanwezig. Stickers van fabriekswege aangebracht overal nog aanwezig. Echt van liefhebbers niveau. De 20 inch lichtmetalen velgen zijn geheel onbeschadigd en voorzien van het juiste type Pirelli PZero met ruim voldoende profiel.

Motor Maserati GranTurismo ´08 81.000km

History file

Nieuw afgeleverd door de Maserati dealer op 14 december 2007. Dit valt op te maken uit de bij de auto aanwezige documentatie en het serviceboekje. De auto werd altijd keurig op tijd onderhouden. Het betreft een geheel originele en optisch zo goed als nieuw lijkende liefhebbersauto. Ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik als comfortabele reisauto of desgewenst zeer sportieve reisauto. Wij leveren de auto af inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt. Sleutelset compleet.