Porsche 996 Turbo Coupe Tiptronic '01 AAA-Condition NLD-auto €59.996,-

For sale: Porsche 996 Turbo Coupe Tiptronic '01 AAA-Condition NLD-auto €59.996,-

I am interested in this car

Betreft Porsche 996 Turbo Coupe Tiptronic '01 AAA-Condition NLD-auto €59.996,-

Tell a friend about this car

About Porsche 996 Turbo Coupe Tiptronic '01 AAA-Condition NLD-auto €59.996,-
Fields marked with '*' are required

View all Porsches in stock

Specifications

Mileage 142,735   Bhp 420 pk
Year 2001   Engine capacity 3598 cc
Exterior colour Seal Grey Metallic   Engine configuration 6 cilinder boxer met inj. en turbo's
Interior colour Sinnamon Brown   Engine number Matching
Upholstery Volledig in leer   Rims 18 inch Porsche lichtmetaal
0 - 100 km/u 4 sec   Wheels Michelin Pilot Sport
Top speed 307 km/u   Production numbers 20255
VIN number WP0ZZZ99Z1S682650   Other Verzamelwaardige conditie.
Export/import service

Model history

In bijna iedere stad of dorp in Nederland is er slechts éénmaal per jaar kermis. Even naar de Efteling is geen sinecure en voor de ultieme snelheidssensatie sta je daar al snel een uur in de rij. Kortom uw eigen kermisattractie onder handbereik in de garage is uw persoonlijke uitlaatklep en heeft ook nog een praktische functie. Dat u dit allemaal zo optimaal beveiligd doet als in de moderne autoindustrie maar mogelijk is dankzij vierwielaandrijving, Porsche Stability Management en zes airbag's verschaft u thuis een keurig alibi. Wetende dat de 996 Turbo een motorblok heeft wat als enige nog het extreem betrouwbare Metzger (naam van de ingenieur die de motor ontwierp) onderblok heeft uit de eerdere luchtgekoelde versies laat u het gaspedaal met zoveel plezier intrappen dat u zich als jongen (of meisje) van 14 op de lokale kermis waant. U móet het voelen, in deze prijsklasse is meer sportief autoplezier niet te koop. Twee turbo's lanceren u met 560Nm in 4 sec. naar 100km/u. Topsnelheid 307 jaar gevangenisstraf.

Equipment

Voorzien van alle denkbare opties; elektrisch schuif/kanteldak, volledig elektrisch verstelbare stoelen met geheugen, Porsche Communication Management met navigatie en CD wisselaar, BOSE luidsprekersysteem met Subwoofer, stoelverwarming, Porsche Stability Management, Parc Distance Control, xenon verlichting, cruise control, boordcomputer, raf leer op de stoelen, alcantara hemelbekleding, climat control, in de wagenkleur gespoten middentunnel, etc.

Exterior

Zeer mooie en originele carrosserie in zeldzaam en gezocht Seal Grey Metallic in nieuwstaat zonder ook maar één gebruiksspoor. Geen steenslag op de neus terwijl dat bij een Porsche vanwege het ontbreken van een traditionele grill in de regel al snel het geval is. Bumpers zonder parkeervegen. Garagegestalde auto waardoor de lak nog mooi diep glanzend is. Duidelijk een fanatiek verzorgde 996 Turbo.

Interior

Volledig in Cinnamon leer uitgevoerd interieur, ook dit is in nieuwstaat. Optioneel en comfortabel raf leer op de stoelen. Geen slijtplekken aan de instapzijde van de stoelen. Alle schakelaars mooi schoon en duidelijk afleesbaar. Onbeschadigde vloerbedekking. Het met leer beklede stuur is nog mooi glad. Deurpanelen en dorpels onbeschadigd.

Interieur Porsche 996 Turbo Coupe Tiptronic '01 AAA-Condition NLD-auto €59.996,-

Enginecompartment, trunk space, wheels & tires

Keurig verzorgde motorruimte waarin alles origineel. Plaatjes en stickers die er in de fabriek in aangebracht zijn nog correct aanwezig. Mooi schoon geheel. De kofferruimte lijkt ongebruikt. Hier de CD wisselaar en boordgereedschap. De vier originele Turbo velgen zijn vrij van parkeerschade en remstof. Zeer goede Michelin Pilot Sport banden daaromheen.

Motor Porsche 996 Turbo Coupe Tiptronic '01 AAA-Condition NLD-auto €59.996,-

History file

Deze 996 Turbo is afkomstig uit de collectie van een onzer klanten, een klant waarvan wij weten dat werkelijk ieder detail aan een auto moet kloppen. Hij kocht een aantal van zijn auto's bij ons dus we weten exact op welk hoog niveau hij zijn auto's wenst. Vanwege recente aankopen en daaruit volgend plaats- gebrek is deze Turbo nu te koop. De auto is perfect onderhouden, het originele serviceboekje alsmede facturen van het onderhoud zijn aanwezig. Bij de auto zijn aanwezig de originele boordmap, dossier, thuiskomer, gereedschap en complete sleutelset. Wij leveren ook deze Porsche af inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt.