Porsche 997 Carrera 4S Tiptronic Cabriolet '07 91.000km €57.997,-

For sale: Porsche 997 Carrera 4S Tiptronic Cabriolet '07 91.000km €57.997,-

I am interested in this car

Betreft Porsche 997 Carrera 4S Tiptronic Cabriolet '07 91.000km €57.997,-

Tell a friend about this car

About Porsche 997 Carrera 4S Tiptronic Cabriolet '07 91.000km €57.997,-
Fields marked with '*' are required

View all Porsches in stock

Specifications

Mileage 91,879   Bhp 355 pk
Year 2007   Engine capacity 3798 cc
Exterior colour Basalt   Engine configuration 6 cilinder boxer met injectie
Interior colour Beige   Engine number Matching
Upholstery Volledig in leer   Rims 19 inch Porsche lichtmetaal
0 - 100 km/u 5.2 sec   Wheels Michelin Pilot Sport
Top speed 293 km/u   Production numbers 8500
VIN number WP0ZZZ99Z6S764972   Other Gemodificeerde/gereviseerde motor.
Export/import service

Model history

De mooiste variant uit de 997 modellijn is de Carrera 4S, de Turbobrede carrosserie zonder de opvallende luchtinlaten en spoiler. Bovendien is ze dankzij de vierwielaandrijving en elektronische hulpmiddelen om het weggedrag te optimaliseren ook nog eens de veiligste uit de serie. Op hoge snelheid geeft die extra voorwielaandrijving nét dat beetje meer vertrouwen, zeker onder regenachtige omstandigheden. Nu wilt u daarom geen 911 cabriolet natuurlijk, met uw haar in de (beperkte) wind is heerlijk. Het meegeleverde windscherm én stoelverwarming maken dat u alleen bij hevige regenval níet open kunt rijden. In het dagelijkse drukke verkeer comfortabel op de automaat, op een sportief moment of wanneer u even snel iemand wilt inhalen schakelt u handmatig op het fraaie sportstuur. Deze Carrera 4S werd samengesteld door een eerste eigenaar met smaak en een diepe portemonnee, vol met alle denkbare opties en bijvoorbeeld de meest gezochte 19 inch multispaak velgen. Kortom dit is een wel zeer complete 997 Carrera 4S, mooi laag in de kilometers. Bij 87.000km is de motor uitgebouwd en zijn de kritische delen gemodificeerd/gereviseerd, facturen voorhanden. Alleen maar goed nieuws terwijl de zomer voor de deur staat!

Equipment

Deze 4S is compleet uitgevoerd met o.a. automatische climat control, volledig elektrische stoelverstelling met geheugen, stoelverwarming, nieuw Porsche Communication Management met BluTooth/DVD navigatie en BOSE luidsprekersysteem met Subwoofer, Parc Distance Control, boordcomputer, xenon verlichting, Porsche Active Suspension Management, Multi functioneel en verstelbaar stuurwiel met o.a. radiobediening, Porsche Stability Management, Sport Chrono pakket, Porsche logo's in de hoofdsteunen, opvouwbaar windscherm, 19 inch lichtmetalen velgen, etc.

Exterior

Schitterende originele carrosserie in Basalt Black Metallic. Stijlvol en sportief tegelijk. De Turbobrede carrosserie komt extra goed tot zijn recht in de cabriolet versie. Geheel in overeenstemming met de lage kilometerstand is de laklaag nog vrij van zichtbare steenslag of gebruikssporen, ook geen kras op te vinden. Uiteraard is de auto altijd schadevrij gebleven. Ook de bumpers zijn vrij van parkeerbeschadigingen.

Interior

Foutloos interieur in ruimtelijk en contrasterend beige leer. Zelfs de deurpanelen, middentunnel en radioconsole zijn met leer bekleed. Er zijn geen vermeldenswaardige gebruikssporen in het interieur zichtbaar. Originele Porsche matten op de vloer. Deurpanelen, dashboard, schakelaars en hendels alles fris en onbeschadigd. Niet in gerookt. Het multifunctionele sportstuur is bekleed met onbeschadigd glad leer.

Interieur Porsche 997 Carrera 4S Tiptronic Cabriolet '07 91.000km €57.997,-

History file

In 2020 kwam deze 997 Carrera 4S uit Zwitserland met een expat mee naar Nederland. Hoe minutieus men in Zwitserland bij de dealer met een Porsche omgaat hoeven we niet echt toe te lichten, het keurig afgestempelde serviceboekje is uiteraard aanwezig. Ook bij de auto zijn facturen van een Porsche specialist die vanaf 2020 het onderhoud deed en de motor op verzoek van de laatste Nederlandse eigenaar reviseerde en modificeerde. Zo werd bijvoorbeeld het bekende IMS lager vervangen voor een exemplaar wat klachtenvrij blijft. Het onderhoud is geheel up-to-date. Wij leveren ook deze Porsche af inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt.