Porsche Boxster Tiptronic '99 stoelverw. €15.986,-

For sale: Porsche Boxster Tiptronic '99 stoelverw. €15.986,-

I am interested in this car

Betreft Porsche Boxster Tiptronic '99 stoelverw. €15.986,-

Tell a friend about this car

About Porsche Boxster Tiptronic '99 stoelverw. €15.986,-
Fields marked with '*' are required

View all Porsches in stock

Specifications

Mileage 178,520   Bhp 205 pk
Year 1999   Engine capacity 2480 cc
Exterior colour Arctic Silver Metallic   Engine configuration 6 cilinder boxer met injectie
Interior colour Diep donkerblauw   Engine number Matching
Upholstery Volledig in leer   Rims 17 inch Porsche lichtmetaal
0 - 100 km/u 5 sec   Wheels Michelin Pilot Sport
Top speed 200 km/u   Production numbers 48000
VIN number WP0ZZZ98ZXS602603   Other Zeer verzorgde Boxster.
Export/import service

Model history

Eén van de beste, leukste en sportiefste cabriolets van de moderne autoindustrie. Immers weinig auto's sturen zo fijn, neutraal én veilig als de Porsche Boxster (een samenvoeging van Boxer en Speedster) dankzij de centraal geplaatste motor. Met als bijkomend voordeel dat het ook de enige open sportwagen is met twee kofferruimtes. De Boxster laat zich, zeker in deze Tiptronic versie, comfortabel toerend berijden om desgewenst even later een volbloed sportwagen te zijn. Middels de op het stuurwiel eventueel ook handmatig te bedienen automatische versnellingsbak schakelt u nét voor de bocht even terug of haalt u snel een andere auto in. Leuk toch? Dit fraaie exemplaar ruilde wij in, gezien de algehele conditie en zeer verzorgde staat werd ze toegelaten tot onze collectie. Uitstekend onderhouden en in ons servicecenter vakkundig rijklaar gemaakt voor een flink aantal zorgeloze kilometers.

Equipment

Zeer compleet uitgevoerd met automatische climat control, soepel rafleer op de stoelen en dashboard, stoelverwarming, elektrische stoelverstelling, automatische Tiptronic-S versnelling met stuurbediening, verstelbaar stuur, elektrische cabriodak bediening, boordcomputer, traction control, windscherm, etc.

Exterior

Uitgevoerd in stijlvol en sportief Arctic Silver Metallic met zwarte cabrioletkap en een diep donkerblauw interieur. De carrosserie is altijd schadevrij gebleven en ook nu nog vrij van noemenswaardige gebruikssporen. De lak heeft dankzij garagestalling nog een mooi diepe glans. Het cabriodak heeft geen beschadigingen en de achterruit is mooi transparant.

Interior

Binnen in deze Boxster wordt goed zichtbaar hoe zorgvuldig men deze Porsche heeft gebruikt. Het soepel op de stoelen gespannen raf-leer (optie) is onbeschadigd en nog mooi zacht. Ook de instapkanten zijn in zeer nette staat. Ook het dashboard is bekleed met diep donkerblauw leer. Knoppen en schakelaars zijn mooi schoon en onbeschadigd. Op de vloer keurige en originele Porsche matten.

Interieur Porsche Boxster Tiptronic '99 stoelverw. €15.986,-

Enginecompartment, trunk space, wheels & tires

De motor van een Boxster is centraal geplaatst achter de voorstoelen en onzichtbaar weggebouwd. De kofferruimte's zijn nauwelijks gebruikt en derhalve mooi schoon en onbeschadigd. Via de kofferruimte achter vult men olie en de overige vloeistoffen bij. De 17 inch lichtmetalen velgen zijn vrij van parkeerschade en voorzien van uitstekende banden.

Motor Porsche Boxster Tiptronic '99 stoelverw. €15.986,-

History file

Al in 2005 kwam deze Porsche Boxster naar Nederland, nieuw werd ze geleverd door een Duitse Porsche dealer. Het is een originele schadevrije auto in een bovengemiddelde conditie voorzien van een keurige onderhoudshistorie. Alle originele onderhouds- en instructieboekjes zijn aanwezig. Deze Boxster wordt rijklaar afgeleverd inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt. Zonder bijkomende kosten.