Saab 9.3 Turbo Vector Cabriolet Automaat '08 40.000km

For sale: Saab 9.3 Turbo Vector Cabriolet Automaat '08 40.000km

I am interested in this car

Betreft Saab 9.3 Turbo Vector Cabriolet Automaat '08 40.000km

Tell a friend about this car

About Saab 9.3 Turbo Vector Cabriolet Automaat '08 40.000km
Fields marked with '*' are required

View all 'more special cars' in stock

Specifications

Mileage 40,212   Bhp 150 pk
Year 2008   Engine capacity 1998 cc
Exterior colour Arctic White   Engine configuration 4 cilinder lijn met inj. en turbo interc.
Interior colour Zwart/antracite Exclusive   Engine number Matching
Upholstery Leer   Rims 17 inch Saab lichtmetaal
0 - 100 km/u 9.5 sec   Wheels Pirelli
Top speed 205 km/u   Production numbers 28000
VIN number YS3FF79FX86004891   Other Echt zo goed als nieuw.
Export/import service

Model history

U kunt het nog meemaken. Rijden in een cabriolet van misschien wel een van de meest uitgesproken, eigenzinnige en doordachte automerken ooit behoort straks tot het verleden. Immers sedert 2014 is er geen nieuwe Saab meer gebouwd. Wie nog íets, een 9.3 is niet een geheel pure Saab meer zoals de 900, van het Zweedse DNA wil voelen én zo jong en fris mogelijk wil instappen wordt het steeds lastiger een mooi exemplaar te vinden. De beschikbaarheid is klein, de prijzen lopen sterk op. Een 9.3 uit de laatste series biedt nog steeds de modernste rijeigenschappen, ver voorbij het karakter van de oude 900, en natuurlijk die beroemde Saab-veiligheid. Maakt u zich geen zorgen over de toekomst, het is een General Motors product, geen Spyker, onderdelen zijn en blijven dus goed voorhanden. Bovendien is een Saab 9.3 een van de weinige volwaardige vierpersoons cabriolets met ruime kofferbak zonder een bh aan de spiegel. Stijlvol, veilig, praktisch en een zeer hoge fun-factor, leuker kan ik het niet maken.

Equipment

Zeer complete Vector uitvoering met o.a. automatische climat control, automatische versnellingsbak met desgewenst handschakeling aan het stuur, vier elektrische ramen, centrale deurvergrendeling met afstandbediening, volledig elektrisch bedienbaar cabriodak, traction control, elektronische over-roll protectie, zes airbags, cd speler, cruise control, lichtmetalen velgen, parc distance control, multifunctioneel en verstelbaar stuur, stoelverwarming, uitneembaar windscherm, etc.

Exterior

In fraai en zeldzaam Arctic White uitgevoerde carrosserie. U kijkt bijna naar een nieuwe auto. Volledig onbeschadigde lak. Geen steenslag. Ook de bumpers zijn geheel vrij van parkeervegen of steenslag. De lak heeft een mooi diepe glans. Het cabriodak is vrij van gebruikssporen en mooi gaaf. Er is een glazen achterruit met verwarming. De algehele uitstraling laat zich het beste omschrijven als 'zo goed als nieuw'.

Interior

Volledig origineel en onbeschadigd interieur conform de aantrekkelijk lage kilometerstand. Mooi gecombineerd antraciet en grijs leer op de ruime comfortabel zittende stoelen. Ook het stuur is met leer bekleed en geheel onbeschadigd. Alles in het interieur is mooi schoon en lijkt nauwelijks gebruikt. Bijzonder in een auto die ook open rijden kan.

Interieur Saab 9.3 Turbo Vector Cabriolet Automaat '08 40.000km

Enginecompartment, trunk space, wheels & tires

Ook de motor- en kofferruimte zijn foutloos origineel en schoon. Onbeschadigde lichtmetalen velgen met keurige zo goed als nieuwe banden.

Motor Saab 9.3 Turbo Vector Cabriolet Automaat '08 40.000km

History file

Afkomstig van de eerste eigenaar. Keurig onderhouden bij de Saab dealer, gestempeld serviceboekje aanwezig. Alles aan deze 9.3 is conform de lage kilometerstand, fris en zo goed als nieuw. Wordt afgeleverd inclusief nieuwe APK, garantie en onderhoudsbeurt. Ook tien jaar terug was een Saab 9.3 met 40.000km al een uniek exemplaar. In deze conditie komt ze misschien wel nooit meer voor. Zo uit de folder voor uw deur.