Zoekopdracht & bemiddeling

Wij vinden de auto die u zoekt

Treft u binnen ons huidige aanbod niet de auto die u - misschien al wel geruime tijd - zoekt, laat ons deze dan voor u vinden. Ons uitgebreide netwerk biedt u vrijwel altijd een garantie voor succes. Wanneer wij de opdracht als uitvoerbaar beoordelen krijgt u de auto zoals u deze wenst. Daarbij adviseren we graag over een financieel aantrekkelijke manier van aanschaf.
U kunt hierover vrijblijvend contact opnemen. Samen zoeken wij naar de door u gewenste auto op basis van een open calculatie en krijgt u voortdurende informatie over de voortgang. Indien gewenst is een groot aantal referenties beschikbaar.

Zelf een auto gezien in het buitenland?

Gebruik onze ervaring bij aanschaf, invoer, transport en het verkrijgen van een kenteken. 'Hoe die auto verantwoord aan te kopen en in Nederland op kenteken te krijgen?' is de grote vraag. Immers: hoe weet u dat de auto schadevrij is, de onderhoudshistorie klopt en de juiste papieren worden bijgeleverd? Hoe krijgt u de auto betaalbaar naar Nederland? En dan nog de papierwinkel bij RDW en douane.

Laat ons dat traject voor u uitvoeren. Van het zoeken naar een passende auto, tot onderhandeling, controle, transport en kentekening van uw auto. Het gehele traject, of een deel daarvan, voeren wij deskundig en betaalbaar uit. Vertrouw op onze ruim 25 jaar ervaring.

Marcel D. uit Den Haag, vond een Porsche 997 Cabriolet

Marcel uit Den Haag zocht een Porsche 997 S Cabriolet.
Hij is consultant en werkt veel in het buitenland. Hoewel hij overwoog er zelf een uit Duitsland te importeren besloot hij dit door ons te laten doen. Zijn belangrijkste overwegingen: hoe weet ik zeker dat ik een goede auto koop?
Lastig om garantie te krijgen. Hoe komt de auto in Nederland en hoe betaal ik zo min mogelijk bpm? Bovendien is, zeker voor een consultant, tijd ook geld dus leek het hem slimmer onze diensten in te schakelen. Daarnaast wilde hij 19 inch velgen naar zijn persoonlijke smaak op de auto.
Een vast aanspreekpunt in zijn buurt voor onderhoud of in geval van een technische storing vond hij eveneens belangrijk. "Maatwerk van Witmer & Odijk naar volle tevredenheid, gekocht bij de man die hem ook repareren kan". Goed geregeld!

- Marcel, Den Haag
Collage verkochet auto's