Witmer & Odijk Autoservice

Vakkundig, betrouwbaar en betaalbaar

Witmer & Odijk Autoservice werkt vakkundig en op basis van heldere afspraken aan uw bijzondere auto. Door onze no-nonsense bedrijfsvoering kunnen wij ons werk betaalbaar aanbieden. Zonder dat dit ten koste gaat van het serviceniveau.

Porschespecialist

Uit liefde voor het merk zijn we ons gaan specialiseren in het onderhouden en repareren van Porsches. Goed onderhoud is essentieel voor het presteren, de veiligheid en waardeontwikkeling van uw Porsche. Zie Porsche specialisatie

Onderhoud, reparatie en diagnose

Onderhoud,
reparatie en diagnose

Een monteur van deze tijd moet vertrouwd zijn met de diagnosecomputer. Een heldere diagnose verkort het zoeken, en dus de kosten.

APK keuringen

APK keuringen

De Algemene Periodieke Keuring (APK) terwijl u wacht. GRATIS wanneer u het in combinatie met een onderhoudsbeurt laat doen.

Winterbanden leverantie, opslag en wissel

Winterbanden leverantie,
opslag en wissel

Aantrekkelijk geprijsde winterbanden eventueel geleverd op nieuwe of gebruikte velgen. Opslag en het wisselen per seizoen verzorgen we uiteraard ook. U wordt automatisch geïformeerd wanneer het weer tijd is om te wisselen.

Airco reparatie, ombouw en vullen

Airco reparatie,
ombouw en vullen

Wij vullen uw aircosysteem verantwoord af terwijl u wacht. Een oude R12 airco bouwen we vakkundig en betaalbaar om naar R134. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Schadeherstel

Schadeherstel

Deukje of erger? Wij zijn ook officiëel schadeherstelbedrijf. Zo wordt uw auto zorgeloos tot in detail weer als nieuw. Uitdeuken zonder spuiten en steenslag verwijdering is ook een specialisme.

Revisie van motor, versnellingsbak en differentieel

Revisie van motor,
versnellingsbak en differentieel

Complete revisie van motoren en versnellingsbakken. Vakkundig uitgevoerd mét garantie. Alleen uitgevoerd indien echt zinvol en het in verhouding is tot de waarde van de auto. Oprecht advies dus.

Deel)restauratie klassieke auto

(Deel)restauratie

Ook een volledige- of deelrestauratie voeren we graag voor u uit. Tot in detail perfect. Zie voor een voorbeeld op deze website de restauratie van een Porsche 911 3.0ltr Turbo

Interieur bekleding en reconditionering

Interieur bekleding en
reconditionering

Nieuw bekleden met originele materialen. We kennen voor ieder type/merk auto de juiste specialist. Reconditioneren van stoelen, vloerbekleding of dashboard kan uw auto een nieuwe look bezorgen.

Cabriodak herstellen

Cabriodak vernieuwen

Een mooi, strak en waterdicht cabriodak is essentieel voor iedere cabriolet. Het vergt veel kennis en ervaring om een dak goed te monteren. Wij werken met de beste specialisten. Een nieuw dak kost minder dan u denkt.

Inbouw alarm, radio en navigatie

Inbouw alarm,
radio en navigatie

Gediplomeerde electronica inbouwspecialisten hebben we zelf in huis. Stereo, carkit, alarm of radarverklikker bouwen we verantwoord in. Witmer & Odijk Autoservice is SCM gecertificeerd.

otale glasservice en raamrubbers vervangen

Totale glasservice en
raamrubbers vervangen

Autoruitenservice. Afhandeling met de verzekering door ons verzorgd. Montage door specialisten. Beste prijs garantie. Originele materialen.

Uitlijnen en balanceren

Uitlijnen en balanceren

Een goed uitgelijnde auto stuurt optimaal en voorkomt onnodige bandenslijtage. Onbalans in de wielen voor voelt u in het stuur, onbalans in de achterwielen wanneer de stoelen trillen.