Porsche specialisatie

 • Betaalbaar.
  No-nonsense
  bedrijfsvoering

 • Vakkundig.
  Gekwalificeerde
  Porsche monteurs

 • Specifieke expertise
  in Porsche
  meer dan 20 jaar

 • Diagnose apparatuur
  voor iedere
  Porsche

 • Heldere offerte
  en factuur.
  Afspraak=afspraak

De meest betrouwbare occasion ter wereld, de Porsche 911

Wist u dat de Porsche 911 de meest betrouwbare auto is onder gebruikte auto's? De Duitse TüV stelt dit jaar in jaar uit weer vast aan de hand van meer dan 8 miljoen werkplaatsbezoekrapporten. Dit komt in belangrijke mate voort uit de ontwerp- en bouwkwaliteit van het merk. Uit onderzoek blijkt echter ook dat dit een gevolg is van de zorg waarmee de meeste Porscherijders hun kostbare bezit omringen. Vakkundig onderhoud aan een auto die bovengemiddelde prestaties levert is essentieel. Het voorkomt problemen in de toekomst en is één van de belangrijkste voorwaarden voor waardebehoud. Precies dat vakkundig onderhoud verzorgt Witmer & Odijk tegen betaalbare tarieven.

Wij zijn liefhebbers en realist tegelijk. Daarom weten we dat Porsche rijden niet ieder moment leuk is. Door de bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden, en omdat we dankzij de Porsche specialisatie efficiënt werken, houden we het wel zo leuk mogelijk. Vakkundig en betaalbaar.

Interieur Witmer & Odijk Autoservice

Extra service

GRATIS vervangend vervoer én GRATIS APK bij grote beurt.

Het voordeel voor de klant

Ieder type 911 heeft, hoe goed ook, minder sterke punten. Dit verschilt per type en de eventuele mankementen zijn net zo afhankelijk van leeftijd als van water- of luchtkoeling. De specifiek minder sterke technische punten per type kennen wij op ons duimpje. Omdat ze vaker voorkomen hebben we er efficiënte oplossingen voor ontwikkeld.

Leg ons uw probleem of storing voor en krijg een slim voorstel hoe dit aan te pakken. Om hoge kosten in de toekomst te voorkomen, adviseren we ook bepaalde zaken preventief aan te pakken. Daarbij profiteert u van de ruime voorraad gebruikte, betaalbare Porsche-onderdelen die wij in huis hebben.

Porsche 911 reparatie
Porsche 911 op de brug bij Witmer & Odijk Autoservice

Al is de Porsche nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel

Een eerlijke offerte op basis van wat strikt noodzakelijk is, dat is wat u van ons mag verwachten. Constateren wij andere gebreken aan uw auto dan bespreken wij dit met u voordat we actie ondernemen. Altijd vanuit de visie dat u zo betaalbaar mogelijk Porsche wilt rijden. Zo blijft het leuk en blijft u klant. Een eerlijk advies is ons devies.

De Porsche monteur van nu. Steeds minder zwarte handen, steeds meer ICT'er

Een Porsche vanaf 1989 is zonder digitale middelen niet meer geheel te doorgronden. Storingen zijn steeds vaker slechts vindbaar dankzij computergestuurde uitleesapparatuur. Het Witmer & Odijk autoservicecenter beschikt over de modernste middelen om uw Porsche elektronisch door te lichten.

Porsche System Tester 2

Ontmoet 2 van onze leuke en tevreden klanten

Tevreden Porsche kopers Bekijk
Tevreden koper Porsche 911

Service, altijd vriendelijk en een sympathieke factuur. Top!

Ik kocht mijn 'jongensdroom' bij Witmer & Odijk. Hoewel ik mijn 964 slechts op mooie dagen uit de garage haal, en dus weinig gebruik, vind ik goed onderhoud essentieel. Bij Michaël en zijn mannen is dat in goede handen. Er wordt altijd meegedacht, niet klakkeloos iets vernieuwd en met een kop koffie in de hand kruipen we soms samen onder de auto. Het 'gouden ventieldopjes gevoel' heb ik er zeker nooit bij. Houden zo!

En wanneer ik het te druk heb om zelf naar de garage te rijden komt chauffeur Flip mijn auto kosteloos halen en brengt die schoon weer terug, dat noem ik service. - Dhr. H. Teeuwen, Boskoop

Afspraak is afspraak! En altijd een goed advies

Geen verrassingen, altijd alles conform afspraak en open calculaties. Dat zijn voor mij belangrijke zaken. In het verleden ben ik daar nog wel eens in teleurgesteld. Bij Witmer & Odijk ben ik inmiddels drie jaar tevreden klant. Afspraak is daar afspraak.

Michaël regelde voor het begin van de afgelopen winter passende winter-velgen en banden voor een mooie setprijs. De opslag doet hij ook en het wisselen kon ik gewoon op wachten.

Ik rijd dagelijks met mijn 996 dus kom regelmatig voor onderhoud in de garage. Laatst waren ze vergeten de ruitenwisservloeistof bij te vullen, kwam er na vijf uur een monteur het reservoir bijvullen. Top! - Dhr. E. van der Elst, Leiden

Tevreden koper Porsche 911