BMW Z4 M Coupe '08 82.000km

Te koop: BMW Z4 M Coupe '08 82.000km

Ik ben geïnteresseerd in deze auto

Betreft BMW Z4 M Coupe '08 82.000km

Deze auto doorsturen

Betreft BMW Z4 M Coupe '08 82.000km
Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplicht

Specificaties

Kilometerstand 82.474   Vermogen 343 pk
Bouwjaar 2008   Cilinderinhoud 3246 cc
Kleur exterieur Interlagos   Motor configuratie 6 cylinder lijn met injectie
Kleur interieur Zwart en blauw   Motor nummer Matching
Bekleding Leer   Velgen 18 inch BMW lichtmetaal
0 - 100 km/u 5 sec   Banden aaa
Topsnelheid 250 km/u   Productieaantallen 4275
Chassisnummer WBABA11000AB43687   Overig Geheel origineel.
Export/import service

Model historie en beschrijving

Wanneer je een krachtbron voorin hebt liggen die veelvuldig tot 'Engine of the Year' werd verkozen en de twee stoelen die deze coupe telt slechts 30 cm van de achterwielen staan dan weet de coureur in u dat er rij-sensatie te beleven valt. 343pk zonder turbo mét variabele kleptiming (Vanos), waardoor de auto volledige trekkracht heeft over het geheel toerengebied, en een Sportknop voor een nog alertere gaspedaalrespons, het zijn allemaal zaken die de bestuurder optimaal rijplezier bieden. Geen optimaal comfort, het is een Motorsport versie, een bijna compromisloze rijmachine van die fabriek met een hoog te houden reputatie. Een onderstel met een perfecte balans, extreem goede remmen en een motorgeluid uit die vier dikke pijpen waar de M-modellen zo geliefd om zijn, het is er allemaal. Geen allemansvriend, dus zijn er slechts 4275 exemplaren gebouwd, echter daarom een garantie voor een goede investering. Mét hoge fun-factor, zeldzaam leuk!

Uitrusting

Toch ook zeer compleet; automatische climat control, met leer beklede sportstoelen, BMW audioinstallatie met DVD-navigatie, xenon verlichting, multifunctioneel stuurwiel, 18 inch lichtmetalen velgen, Parc Distance Control, etc.

Exterieur

De tekening van deze Z4 Coupe kent zijn gelijke niet. Een uniek, op zich staand ontwerp met een enorme motorkap, scherpe lijnen en een opvallende verlaging in het midden van het dak. Bijzonder fraai en bijzonder voor een BMW. De carrosserie van deze M-coupe is volledig origineel. Geheel in de eerste lak, dus ook schadevrij. Dankzij garage-stalling nog prachtig diep glanzend in de lak. Geen steenslag of andere noemenswaardige beschadiging op te vinden. Ook de bumpers zijn gaaf en zonder parkeervegen. Op de voorruit nog de inrij-instructies van de fabriek dus ook deze is nog origineel. Een Z4 M Coupe zoals de liefhebber haar wenst.

Interieur

Ook het interieur is volledig origineel. Mooi schoon en onbeschadigd, het speciale in twee kleuren uitgevoerde leer verraad geen intensief gebruik en is mooi schoon. Op de vloer nog originele matten zonder slijtplekken. De zo herkenbare BMW geur komt u tegemoet bij het instappen. Alle schakelaars, hendels en klokken zijn mooi schoon, goed afleesbaar en onbeschadigd.

Interieur BMW Z4 M Coupe '08 82.000km

Motorruimte, kofferruimte, velgen & banden

Ook visueel indrukwekkend, die 343pk sterke 6 cilinder M motor voorin geperst. Brandschoon en keurig voorzien van de originele fabrieksplaatjes en stickers. Keurig! De kofferruimte is nog wel aanzienlijk te noemen, dit in tegenstelling tot de cabrioversie van de Z4. In dit exemplaar heeft er overigens nimmer een koffer in gelegen. Geheel onbeschadigd en naar het zich laat aanzien ook ongebruikt. De 18 inch velgen zijn alle vier als nieuw. Uitstekende Continental Sport Contact banden zijn er gemonteerd.

Motor BMW Z4 M Coupe '08 82.000km

Service geschiedenis

Afkomstig van de tweede eigenaar. Een BMW liefhebber met oog voor welke auto wel en welke niet interessant wordt op langere termijn. Hij heeft meerdere M modellen in zijn garage en wil gezien zijn leeftijd wat afbouwen. Dit exemplaar maakte meer dan tien jaar deel uit van zijn collectie. De auto is volledig origineel. Voorzien van BMW boordmap waarin het keurig gestempelde serviceboekje. Alles netjes zoals het hoort. Niet nieuw, gewoon echt goed en origineel zoals dat bij een liefhebbersauto met deze kilometerstand hoort. Wel kritisch bekeken door ons...