Land Rover Defender Benzine '95 nieuwe techniek

Te koop: Land Rover Defender Benzine '95 nieuwe techniek

Ik ben geïnteresseerd in deze auto

Betreft Land Rover Defender Benzine '95 nieuwe techniek

Deze auto doorsturen

Betreft Land Rover Defender Benzine '95 nieuwe techniek
Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplicht

Specificaties

Kilometerstand 134.058   Vermogen 136 pk
Bouwjaar 1995   Cilinderinhoud 1998 cc
Kleur exterieur Gun Metal Grey Metallic   Motor configuratie 4 cilinder lijn met inj.
Kleur interieur Grijs   Motor nummer Matching
Bekleding Skai   Velgen 16 inch staal
0 - 100 km/u 11,9 sec   Banden Malesta
Topsnelheid 175 km/u   Productieaantallen 1
Chassisnummer SALLDVAY8MA965442   Overig Benzine motor met turbo.
Export/import service

Model historie en beschrijving

Een dieselmotor in een auto waar u niet eens 10.000km mee rijdt, niet overal zonder voorbehoud meer mee mag rijden en ook flink van zich laat horen. Laat zo'n motor in 99% van de gevallen helaas in uw favoriete én dus een van de leukste auto's zitten, de Land Rover Defender. Was er maar een alternatief. Daarom is dit waarschijnlijk de leukste Defender van Nederland. Een Defender 90 met benzinemotor. Niet omgebouwd, origineel geleverd, in 1995, met een recent gereviseerde 136 sterke benzinemotor.
Deze motor werd door een Nederlandse Land Rover collega nieuw opgebouwd, ook belangrijke onderhoudszaken als koppeling, hoofdremcilinder, stuurbekrachtigingspomp, etc. werden vernieuwd.
Versnellingsbak en tussenbak werden eveneens gerevisserd. Kortom deze Defender is technisch geheel up-to-date. Waarschijnlijk éénmalig te koop. Nieuw gespoten in 2018. Stoer en tegelijkertijd stijlvol met zwarte velgen waarop een subtiel rood randje is aangebracht. Na 2018 is de auto gebruikt en dat is heus te zien, een Defender moet ook wel een klein randje hebben zo hier en daar. Rijden doet ze uitstekend, verwacht er geen Autobahn wonder van, toch is deze Defender met nieuwe techniek de meest geschikte wanneer u kilometers wilt maken. Praktisch, stoer en betaalbaar is ze wel. Er is geen ander exemplaar zo uitgevoerd, éénmalig gebouwd voor iemand die echt een unieke Defender wil. Bovendien is deze Land rover ook financieel zeer aantrekkelijk, vooral voor wie ze zakelijk zou willen rijden. De wegenbelasting van een benzineauto is op z'n minst de helft van een dieselauto en de bijtelling van deze Defender wordt berekend over de taxatiewaarde. Kortom leuker kan ik het niet maken. Op verzoek ook leverbaar met donker getinte ramen achter en opzij. Velgen zonder rode streep, ook geen probleem.